They don't pay me.

METALHEAD.ro - Online Rock and Metal Magazine

luni, 6 iulie 2009

Moarte clinica.

Simt ca un lucru din mine moare. Golul a provocat o explozie interioara, un big bang in miniatura, care ma distruge din interior. Incep sa tremur. Fac spume la gura. Nu mai suport! Ce se intampla cu mine? Raspunsul e simplu ea a plecat doua zile la munte. Simt ca cele trei lucruri care ma completeaza prin a ma omori si a ne naste, dispar, indepartate de o perioada atat de lunga de timp, in care lipsurile mele vor naste demoni ai drogului. Dezintoxicarea nu este o solutie caci inima mea va fi sfasiata sub nemiloasa "despartire". Distrug lucrurile din casa. Nu se poate. Trebuie sa fac ceva, mor!!! Nici ciocolata nu ma mai ajuta, tremur in timp ce tastez, iar ea a disparut. Ce sa fac? Ce pot face? Golul universal, galaxia dedicata dragostei, tocmai si-a pierdut lumina, asemeni unei supernove care dupa cel mai fierbinte moment, se stinge. Adio, lume cruda!

Cam asta a fost incercarea pe moment de a mistocarii citatul. Well, that was random. But it's done. And done well. Lectia de azi: copii nu va faceti bloguri! Si daca va faceti, nu faceti pe marii filozofi.


Eminem - Puke
Asculta mai multe audio Muzica


P.S.: Piesa nu se refera la mistocareala in totilatate... i mean she could have fucking told me she's leavin... marog, nevermind.

2 comentarii:

  1. mistocarii nu este un verb, este un substantiv. cel putin in forma in care l-ai scris mata. a se citi "mata", fara diacritice sau cratima.

    incearca o doza din modestie. nu cred ca esti in masura de a te coi (da, este un verb) in fata altui wannabe-artist. nu esti inca atat de bun.

    RăspundețiȘtergere
  2. Merci de comentarii, si de corectitudinea gramaticala. Recunosc ca sunt un wannabe-artist, si iti multumesc de commenturi (si ca te-ai luat de imbecilu de la al doile post).

    RăspundețiȘtergere